DISCLAIMER

Please be aware that this is a machine translation to provide a basic understanding of our web content. It is a literal translation and certain words may not translate accurately. De Kempenaer Advocaten N.V. is not responsible for the accuracy of any translation using this service.

Areas of law

Criminal law

U kunt privé of met uw onderneming geconfronteerd worden met een strafrechtelijk onderzoek. Een strafzaak roept veel vragen op. Wordt u gezien als getuige of als verdachte? Moet u meewerken aan een verhoor en wat houdt een dagvaarding in? Hoe zal het proces verlopen? En wat is de straf, die in een zaak kan worden opgelegd? Wanneer u in verband met een strafbaar feit in aanraking komt met politie of justitie, dan kunt u rekenen op de strafrechtadvocaten van De Kempenaer.

Our clients

We werken zowel voor privépersonen als ondernemingen. We werken nauw samen met de German Desk bij het verlenen van rechtsbijstand aan Duitse ingezetenen die in Nederland worden beboet of vervolgd.

Advice and support

We proberen in eerste instantie een strafzitting te voorkomen. Mocht het toch komen tot een zitting, dan staan we u van begin tot eind bij. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in:

  • bestuursstrafrecht (NMa, Arbeidsinspectie, etc.)
  •  cassatiezaken
  • fiscaal, financieel, economisch en ondernemingsstrafrecht
  • integriteit (Wwft, Verklaring Omtrent Gedrag, Wet Bibob)
  • internationaal strafrecht (overlevering, uitlevering, wederzijdse rechtshulp)
  • jeugdstrafrecht
  • milieustrafrecht
  • militair strafrecht
  • ontnemingsprocedures en beslagleggingen
  • wegenverkeersstrafrecht (rijbewijs, ongevallen met ernstige gevolgen).

Onze strafrechtadvocaten maken deel uit van de Sanctiedesk

Want to know more?

Call 026 – 35 22 888 or send a message.

Mail

Relevant articles

Automobilist moet ambulance voorlaten, hoewel de regels daarover vaag zijn

Hoe snel moet een automobilist aan de kant gaan als er een ambulance met zwaailicht en sirene nadert? Het aantal seconden is niet in de wet geregeld. Desondanks kreeg deze bestuurder een boete.

Scanner is een mobiel elektronisch apparaat: boete terecht opgelegd

Een vrachtwagenchauffeur krijgt een boete omdat hij een mobiel elektronisch apparaat zou hebben vastgehouden tijdens het rijden. Maar hij had helemaal geen mobieltje bij zich. Het apparaat blijkt een scanner, die vaak voor transport wordt gebruikt. Moet hij de boete dan ook betalen?

View all articles

The specialist(s)

E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Lawyer

SHARE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn