MKB Desk

Eersteklas hulp bij juridische vraagstukken

Ondernemen is risico’s durven nemen. Maar ook risico’s uitsluiten. U kunt nu eenmaal niet overal verstand van hebben. Neem nu de juridische kant van uw onderneming. Daarvoor is de MKB Desk van De Kempenaer Advocaten. Een slimme helpdesk, die u verzekert van eersteklas hulp bij veelvoorkomende juridische vraagstukken. We zeten de voordelen graag voor u op een rij.

 

Gratis telefonisch advies

U heeft een juridische vraag? Bel dan met de MKB Desk. Als abonnee kunt u met korte algemene vragen zoals ‘Moet ik leveren als mijn klant niet betaalt?’ gratis bij ons terecht.

Incassodiensten

Uw debiteuren betalen niet? De MKB Desk helpt u met het innen van uw vordering tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Als abonnee ontvangt u gratis incassostickers die u op uw herinneringen kunt plakken.

Contractenscan

U wilt standaardcontracten of voorwaarden op rechtsgeldigheid laten scannen? De MKB Desk doet dit gratis voor u.

Extra juridische ondersteuning

Heeft u aanvullende juridische ondersteuning nodig die verder gaat dan de dienstverlening van de MKB Desk? Dan kunt u tegen een sterk gereduceerd uurtarief een beroep doen op onze gespecialiseerde advocaten.

 

Maak kennis

De MKB Desk van De Kempenaer Advocaten is een aantrekkelijk juridisch abonnement met tal van voordelen voor ZZP’ers en MKB’ers. Wilt u daar meer over weten, een abonnement afsluiten of geheel vrijblijvend kennismaken?
Bel 026 – 35 22 888 of mail naar mkbservicedesk@dekempenaer.nl.