HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

E.L.C. (Evelien) van de Vorle

Advocaat

Evelien van de Vorle wist op jonge leeftijd al dat ze advocaat wilde worden. Ze werkte veel naast haar studie en houdt van dynamiek. Ze kan dan ook haar energie prima kwijt in het bestuursrecht – dat heel breed is – en het strafrecht – waarbij ze nooit weet niet hoe haar dag eruit gaat zien.

Wil je meer weten over Evelien? Lees dan het hele interview door Berry Kessels

Rechtsgebiete

Zusätzliche Funktionen

Kontakt

Artikel Nachrichten

Accountantskantoor mag in bedrijfspand blijven

In de gemeente Oudewater ontstond een geschil over de vraag of een accountantskantoor zich in een nieuwbouwpand mag vestigen. Een overbuurman van het pand had daarover geklaagd. Onze advocaat mr. Evelien van de Vorle trad in deze zaak op als gemachtigde van de vergunninghouder.

Strafrecht in de zorg

Bij het werken en ondernemen in de zorg kunt u te maken krijgen met het strafrecht. Onderzoeken van opsporingsinstanties kunnen zich direct of indirect richten op de geleverde zorg. In die onderzoeken worden verdachten en getuigen gehoord, worden documenten opgevraagd en wordt er contact gezocht met de behandelaren of zorgmedewerkers. Wij kunnen u gedurende de gehele procedure begeleiden en adviseren over de daarin te nemen stappen.

Zorg en overheid

Met de introductie van marktwerking in de zorg hebben zorginstellingen meer eigen taken en bevoegdheden gekregen die juridische risico’s met zich brengen. Zorginstellingen zijn voortaan zelf verantwoordelijk voor financiering, realisatie en exploitatie van zorgvastgoed. En uiteraard hebben zorgaanbieders voortdurend te maken met subsidievraagstukken, nieuwe regelgeving en doorlopend toezicht.

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn