HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

R.J. (René) Borghans

Advocaat - Partner

Met René Borghans schuiven rust, senioriteit, ervaring en autoriteit aan tafel. Als specialist in het insolventierecht is hij gewend om snel te opereren en tot de kern van de zaak door te dringen. Zijn werk is een combinatie van bedrijfsmatig werken, inzicht hebben in de cijfers en psychologie. Het staat onder tijdsdruk. ‘Wij zijn dienstverleners. Je moet toegankelijk zijn en snel.’

Wil je meer weten over René? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Rechtsgebiete

Fachverbände

  • Vereniging Insolventierecht Advocaten INSOLAD
  • Lid Vereniging van Letselschade Advocaten LSA
  • Lid Nederlandse Vereniging van Tuchtrechtadvocaten Disciplina

Zusätzliche Funktionen

Kontakt

Artikel Nachrichten

Tuchtrecht en aansprakelijkheid

Het werken in de zorg kent vele mooie kanten, maar helaas gaat er wel eens iets mis of meent een cliënt of patiënt dat dat het geval is. Andersom is het voor cliënten en patiënten zeer vervelend te moeten ervaren dat een behandeling niet aan de verwachtingen voldoet.

NOW en faillissement – deel 2

Eind vorige week werd bekend dat de laatste corona-regels zijn geëindigd en Corona ‘voorbij’ is, maar financieel gezien is dat bepaald nog niet het geval.

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn