HAFTUNGSAUSSCHLUSS

Bitte beachten Sie, dass es sich hierbei um eine maschinelle Übersetzung handelt, die ein grundlegendes Verständnis unserer Webinhalte vermittelt. Es handelt sich um eine wörtliche Übersetzung, und bestimmte Wörter werden möglicherweise nicht genau übersetzt. De Kempenaer Advocaten N.V. haftet nicht für die Richtigkeit der Übersetzungen, die mit diesem Dienst erstellt wurden.

mr. M. (Martijn) S. Bugter

Advocaat

Martijn Bugter houdt van aanpakken en is altijd bezig. Naast school en studie zijn werken en sporten voor hem een vanzelfsprekendheid. Typerend is de weg die hij volgde om advocaat te worden, hij is een doorzetter. Hij was vijf jaar deeltijd militair. Dat deed hij als  bijbaan, naast zijn studie rechten. Ondanks zijn martiale achtergrond maak je hem niet snel kwaad.

Wil je meer weten over Martijn? Lees dan het hele interview van Berry Kessels.

Rechtsgebiete

Kontakt

Artikel Nachrichten

Opzegging zorgovereenkomst - een stappenplan. Stap 4: Zijn de zorgvuldigheidseisen in acht genomen (deel II)?

Aan de opzegging van zorgovereenkomsten kunnen zware eisen worden gesteld. De gedachte hierachter is dat de zorgvrager afhankelijk is van de zorghulpverlener en het onwenselijk is als de zorgvrager plotseling zonder zorg komt te zitten. In een reeks van artikelen legt Martijn Bugter uit welke eisen worden gesteld aan de opzegging van overeenkomsten waarbij zorg wordt verleend.

Opzegging zorgovereenkomst - een stappenplan. Stap 3: Zijn de zorgvuldigheidseisen in acht genomen (deel I)?

Welke zorgvuldigheidseisen moet de zorgaanbieder in acht nemen bij beëindiging van de zorgovereenkomst? 

Opzegging zorgovereenkomst – een stappenplan. Stap 2: Is er een gewichtige reden voor opzegging?

Overeenkomsten kunnen worden opgezegd als dit is afgesproken. Dit geldt ook voor zorgovereenkomsten. Aan de opzegging van zorgovereenkomsten kunnen zware eisen worden gesteld. De gedachte hierachter is dat de zorgvrager afhankelijk is van de zorghulpverlener en het onwenselijk is als de zorgvrager plotseling zonder zorg komt te zitten.

AKTIE

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn