Dag van de Scheiding | 11 september 2020

Door: mr. N.J.G. (Nynke) de Jager, mr. M.D. (Marina) Farkas-Tromp in Scheidingstweedaagse | weekendscheiding, Echtscheidingsdesk Helianthus, Echtscheidingsarrangementen, Familierecht Datum: 19 augustus 2020

De Dag van de Scheiding is door de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen om landelijk aandacht te vragen voor het belang van deskundige bijstand bij scheidingen.

Dit jaar is de Dag van de Scheiding op vrijdag 11 september en is er bijzondere aandacht voor de financiële zaken die rondom een scheiding geregeld moeten worden. U bent de gehele week van harte welkom op ons kantoor voor een gratis oriënterend gesprek met één van onze scheidingsadvocaten en -mediators. Ook is het mogelijk om telefonisch of middels videobellen contact te hebben.

Neem gerust contact op als u bijvoorbeeld:

  • meer wilt weten over het over het scheidingsproces en/of de (financiële) gevolgen van scheiden
  • meer wilt weten over het ontbinden van een samenlevingsovereenkomst
  • wilt weten of mediation voor u geschikt is
  • advies wilt over alimentatie
  • vragen heeft over de verdeling van middelen
  • een second opinie wilt

Advocaat én mediator

Onze familierechtadvocaten Marina Farkas-Tromp en Nynke de Jager zijn gespecialiseerd familierechtadvocaten en ook scheidingsmediator. Door hun jarenlange ervaring en specialistische opleidingen onderscheiden zij zich op verschillende gebieden van anderen. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer ouderschapsplannen, pensioenverevening, alimentatie, verdeling en huwelijkse voorwaarden.

U kunt op de Dag van de Scheiding vrijblijvend en zonder afspraak tussen 11.00 en 15.00 uur binnenlopen. Desgewenst kunt u per mail of telefonisch (026 3522 825) een afspraak maken op een ander moment voor een oriënterend gesprek. Daarnaast houden wij wekelijks op vrijdag tussen 12.00 en 14.00 uur een gratis inloopspreekuur, waar u geheel vrijblijvend al uw vragen over scheiden, omgang, alimentatie, verdelen en verrekenen en erfrecht kunt stellen